FamilyPro – jotta jokaisella lapsella
olisi vaihtoehto laitosmaiselle hoidolle

Me FamilyPro:ssa arvostamme ammattilaisiamme. Paljastettakoon, että meillä kuunnellaan mm. työvuorotoiveita, sillä työhyvinvointi on menestyksemme perusta. Hyvinvoiva hoitaja on työssään kiireetön ja ihmisläheinen. Se kuuluu palautteena asiakkailta ja näkyy palkitsevimmillaan lapsen aidossa hymyssä.

FamilyPro Oy on erikoistunut erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten hoitoon. Tahdomme, että koko perhe voi hyvin ja siksi moniammatilliset tiimimme ovat hyvin koulutettuja ja työhönsä sitoutuneita.

Olemme kokenut, mutta varsin tuore yritys Maskussa. Varsinais-suomalaisissa perheissä käy työtä tekemässä n. 20 hoito-alan ammattilaistamme. FamilyPro jakautui omaksi yrityksekseen V-S Hoitopalveluista vuonna 2022.

Meillä töissä

FamilyPro yksikön johtaja

Lapsen halaus, hymy, syliin pyrkiminen, ja silmiin katsominen luovat palautteen, että teemme merkityksellistä työtä. Parasta meillä on hyvä tiimihenki.
Carita, yksikön johtaja

FamilyPro lähihoitaja Pirjo

“Oli hienoa nähdä ilo vanhempien kasvoilla, kun he näyttivät lapsen ensimmäisen kerran ilman happiviiksiä
Pirjo, kätilö, sairaanhoitaja

FamilyPro sairaanhoitajan työ

“Parasta työssä on, kun näkee miten paljon autamme perheitä arjessa selviytymisessä.”
Annika, sairaanhoitaja

FamilyPro lähihoitaja Mia

“Unohtumaton hetki on lapsen ensimmäinen hoitajalle suoma hymy.”
Mia, lähihoitaja

FamilyPro lähihoitaja Krisse

“Työkaverit ja esimiestaso ovat olleet kiinnostuneita, miten menee töissä ja antaneet kannustavaa, positiivista palautetta.”
Krisse, lähihoitaja

FamilyPro yksikön johtaja

Tule työkaveriksi minulle!

Tiimimme koostuu rautaisista ammattilaisista, joiden kanssa on helppo työskennellä. Todeksi tämän tekee se, että olemme luoneet avoimen palautekulttuurin ja ilmapiirin, jossa keskustelemme vaikeistakin asioista.

Hyvä perehdytys on koko työskentelymme kivijalka ja tätä kehitämme jatkuvasti. Haluan, että uutena työntekijänämme tunnet olosi mahdollisimman turvalliseksi ja sinulla on varma tunne aloittaessasi meillä. Hae rohkeasti mukaan!

Carita, yksikön johtaja