FamilyPro erityislasten elämän tukena

Tehtävämme on auttaa sinua, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, palvelemaan asiakkaitasi paremmin. Voit luottaa pitkään kokemukseemme perheiden parissa ja ihmisläheiseen asenteeseen päivän kaikkina hetkinä. Me ymmärrämme.

Erityislapsen perheessä FamilyPron hoitorinki

Erityislapsen hoidon sujuminen on meille kaikille tärkeä asia. Panostamme siihen, että paikalle saapuu aina hoidettavan lapsen tarpeet tunteva ihminen. Hoitorinkimme hoitajat ovat saaneet tarvittaessa monen päivän perehdytyksen, jotta lapsella tai nuorella olisi hyvä elää kotona oman perheen parissa. Luotettava hoitorinki kulkee ja kasvaa lapsen kanssa läpi arjen ja juhlan.

Tarvitaanko apua tässä ja nyt?

Järjestä palaveri mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, vaikka sairaalaan, jotta sinun ei tarvitsisi kantaa huolta yksin. Laita meidät kaikki yhteen, niin pääsemme muodostamaan tarvittavaa verkostoa välittömästi. Olemme vain yhden kontaktin päässä.

FamilyPro yksikön johtaja

Carita Alatalo

Yksikönjohtaja

040 500 4595
carita.alatalo@familypro.fi

Referenssit

Olemme saaneet kiitosta hyvästä hoidosta, iloisista ja osaavista työntekijöistä, joustavuudesta sekä nopeasta reagoinnista palvelun aloittamisessa.